WIGO AM 1570 Atlanta's Incredible Radio

WIGO: An Affiliate of The Sheridan Gospel Network

(SGN The Light) and The American Blues Network (ABN)

Monday- Friday

6:00am-7:00am-The Rick Joyner Experience (SGN Mon-Fri 90 min)
7:00am-Available (Monday-Friday 30 min)
7:30am-Roloof Evangelistic Ministries with Brother Lester Roloof (Mon-Fri 30 min)
7:58am-Abiding Above Ministries with Chris Hodges (2 min Monday-Friday) www.abidingabove.org
8:00am-Bishop Huriah Boynton ( Fri. only 30 min)
8:00am-Available (Mon-Thurs 30 min) 
8:30am-Transformation Church with Pastor Priscellious Burress (Mon-Fri 15 min) www.transformationchristianchurch.org
8:45am-Available Mon-Thurs. 15 min)
8:45am-Becoming A Woman of Excellence with Dr. Jeanette Evans Copeland ( Friday only75 min.) www.facebook.com/pages/BecomingA-Woman-of-Excellence/1562488300642334  Begins April 18th!
9:00am-The Prophet's Touch with Pastor Sheldon Pritchard (Monday only 30 min)
9:15am--LaFrench Murphy (Monday only 15 min)
9:30am-Available (Monday only 30 min) 
9:00am-Available (Tuesday only 60 min.) 
9:00am-Bishop Huriah Boynton (Wednesday only 30 min)
9:00am-Calvary New Life Tabernacle with Bishop Samie Conyers (Thursday only 30 min) www.calvarynewlifetabernacle.org
9:30am-Servants of Christ Church with Pastor Roderick Freeman (Wednesday only 15 min)
9:30am-Bishop Huriah Boynton (Thurs. only 30 min)
9:30am-Available Monday, Tuesday (30 min)
9:45am-Available (15 min, Wednesday only) 
10:00am-It's A New Day with Rip Daniels (Monday-Friday 2 hrs)
12:00pm-American Blues Network with Tyrone "The Don" Davis Monday-Friday 2 hrs.) www.partybluesandoldies.com
2:00pm-Lunch Time Fun with Kameron Stevenson (Monday only 60 min) www.lunchtimefunwithdrkam.com
2:00pm-Succes Productions with Carolyn Anderson (Thursday only 60 min) Begins May 8th!
2:00pm-The Dr. Heavenly Show with Dr. Heavenly Kimes (Wednesday only 60 min) www.drheavenly.com
2:00pm-Mr. Terry Hair & Wellness Show (Friday only 30 min) www.mrterryhairdesign.com
2:30pm-Available( 30 min, Friday only) 
3:00pm-The Prophet Speaks with Tommy Ingram (Wednesday only (60 min)
3:00pm-American Blues Network (60 min Tuesday, Thursday only)
3:00pm-Ask,Talk & Listen with Leroy Jones Jr.  (Monday only 30 min) www.politicaljones.com
3:30pm-A Culinary Life with Chef Sara Ray (Monday only 30 min)
4:00pm-Blues In The Afternoon with Dr. Love (Monday-Thursday 2 hrs.) www.dr-love.com
6:00pm-American Blues Network
6:00pm-Thrive Now with Tracey Powell (Wed. only 30 min)
6:30pm-Let The Voices Be Heard with T. Foster (Wed. only 30 min)
6:00pm-Atlanta Broadcasting Network(Thursday only 60 min) www.abnlive.net
6:00pm-Atlanta Broadcasting Network( Friday only 2 hrs) www.abnlive.net
8:00pm-Available (Monday-Friday only 60 min)  
9:00pm-Available(Monday-Thursday 60 min)



Saturday

6:00am-SGN (60 min)
7:00am-Mitch Faulkner's Ride Out Nation Radio Show (2 hrs)www.rideoutnation.com
9:00am-Bishop Huriah Boynton (Sat. only 30 min)
9:30am-Mr. Terry Hair & Wellness Show (30 min) www.mrterryhairdesign.com
10:00am-100 Yards of Football with Ron Kibler & Vincent Turner (90 minutes) On Facebook
11:30am-Narrow Way Broadcast with Evangelist Knox Johnson (15 min)
11:45am-Kingdom Dominion with Pastor Calvin Tibbs (15 min)
12:00pm-Atlanta Broadcasting Network (Saturday 2 hrs) www.abnlive.net
2:00pm-Caribbean Affairs Connection with Lady D (60 min)
3:00pm-Available (2 hrs.)
5:00pm-Atlanta Broadcasting Network (Saturday 2 hrs.) www.abnlive.net
7:00pm-Voice of Descent with Douglas Hanson (30 min)
8:00pm-American Blues Network
9:00pm-American Blues Network  
   




Sunday

6:00am-SGN (60 min)
7:00am-SGN (60 min)
7:30am-Bishop Huriah Boynton (Sun. only 30 min)
8:00am-Fresh Start with Pastor Terrence Curtis (30 min)
8:30am-New Zion Baptist Church with Pastor Jarius Dorsey (30 min)
9:00am-Greater Mt. Carmel Baptist Church with Pastor Timothy Flemming (30 min) www.mtcarmelbaptistchurch.org 
9:30am- N.O.G.S.-The Sean Edward Morning Show (90 min)
11:00am-Available (2 hrs.)
1:00pm-M & M Live Radio! with Meesa & Mia (60 min) 
2:00pm-Answer In Focus with Pastor Darryl Miller & First Lady Vivian Miller (15 min)
2:15pm-Restoration Outreach Ministries with Pastor Annette Bryant (15 min)
2:30pm-Available (30 min)
3:00pm-Soul Delicious Grill & Buffet Live Remote with Darrell Kelly/Kevin Buchannon (1 hr.)
4:00pm-In The Mix with Darryl Peek (60 min)
5:00pm-Highway To Heaven with Kevin Buchannon (60 min)
6:00pm-Singles Talk with Eunice Gillion (60 min every fourth Sunday)
If Listen LIVE button won't open player, copy and paste code below into your browser
http://lightningstream.surfernetwork.com/Media/player/scripts/player.aspx?call=wigo
Website Builder